Uhapšeni Jagodinci osumnjičeni za tri krađe iz ugostiteljskih objekata

SMEDEREVO, 7. jul 2023 – Smederevska policija je rasvetlila tri teške krađe izvršene u ugostitelјskim objektima i uhapsila T. M. (19) iz Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela. Policija će, takođe, protiv sedamnaestogodišnjaka iz Jagodine, osumnjičenog da je sa T. M. izvršio ova krivična dela, podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu.

Oni su, kako se sumnja, u noći između 6. i 7. jula, provalili u tri ugostitelјska objekta u Smederevu, iz kojih su odneli tablet, mobilni telefon, risiver, kućište računara, dva zvučnika, dvogled, lična dokumenta vlasnika jednog od objekata, kao i prehrambene proizvode, čija se ukupna vrednost procenjuje na oko 60.000 dinara.

Patrola policije zaustavila ih je u automobilu kod jednog od ugostitelјskih objekata, a u vozilu su pronađeni svi ukradeni predmeti koji će biti vraćeni vlasnicima.

T. M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Protiv njega će biti podneti i zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka, jer je upravlјao neregistrovanim automobilom bez vozačke dozvole.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!